Jihlavská společnost Gold Crystal s 20letou tradicí v dekorování českého křišťálu GOLD CRYSTAL představuje nový franšízingový koncept:  přichází s novou koncepcí franšízingového prodeje svých outletových výrobků, a hledá zájemce o spolupráci.

V loňském roce do společnosti vstoupila nadnárodní investiční a poradenská skupina MERIGLOBE, která dál pokračuje v tradici bohatě dekorovaného křišťálu, ale svými novými designy pod značkou VLADYO oslovuje i zákazníky vyžadující moderní pojetí výrobků z českého skla. V rámci otevírání nových cest k zákazníkům mimo jiné testovala i outletový prodej ručně broušeného křišťálu formou mobilní prodejny – přívěsu, umístěného v turisticky atraktivních lokacích a vybaveného skladovým zbožím za zákaznicky přijatelné ceny. Tento model se ukázal být zajímavým potenciálním řešením pro obchodníky, hledající vhodné zaměření svého podnikání. Je možné zřízení nové kamenné prodejny či shop-in-shop, tedy obohacení portfolia stávající prodejny o tento zákaznicky atraktivní sortiment.

Nespornou výhodou této spolupráce je samotný produkt. Dobré jméno totiž český křišťál předchází, a tak není třeba jej zákazníkům zdlouhavě představovat. Ruční broušení a propracované detaily produktů společnosti Gold Crystal tak pro budoucí prodejce skýtají zajímavý obchodní potenciál.

franchisa

Společnost Gold Crystal aktuálně hledá vhodné partnery pro zapojení do pilotního projektu. Ti se tak za zvýhodněných podmínek mohou spolupodílet na nastavování správných procesů a pomoci tento zajímavý franšízingový koncept rozvíjet.

Společnost GOLD CRYSTAL byla založena dvěma společníky v roce 1998, s cílem prodeje broušeného českého křišťálu, od výrobců z tradiční sklářské oblasti ve Světlé nad Sázavou. Do roku 2002 narostly prodeje natolik, že bylo nutné zahájit vlastní výrobu. Nejprve v pronajatých prostorách ve Světlé nad Sázavou a později i v České Lípě. V roce 2010 byl pak položen základní kámen vlastního výrobního závodu v Jihlavě. V roce 2017 do společnosti GOLD CRYSTAL vstoupila nadnárodní investiční a poradenská skupina MERIGLOBE, která dál pokračuje v tradici bohatě dekorovaného křišťálu, ale svými novými designy pod značkou VLADYO oslovuje i zákazníky vyžadující moderní pojetí výrobků z českého skla. Výrobky značky GOLD CRYSTAL a VLADYO se svou schopností měnit prostor, do kterého jsou umístěny, stávají novým životním stylem, ale také velmi hodnotnou investicí.  

 

Své dotazy na podrobnosti spolupráce či možné lokality pište:

    Jméno

    E-mail

    Mobil (můžete uvést pro rychlejší komunikaci)

    Franchisa

    Doplňující informace