BAGETERIE BOULEVARD (BB) je exprès gourmet koncept designových restaurací rychlého občerstvení s nabídkou čerstvých a zapečených baget, připravovaných na objednávku zákazníka. Tyto bagety tvoří hlavní sortiment značky. BB je výrazným protipólem amerických fastfoodových řetězců a vychází z evropských základů gastronomie s odkazem především na Francii. Značka BB dnes symbolizuje moderní evropský styl života s důrazem na kvalitu, čerstvost a autenticitu surovin.Kromě stále základní nabídky zákazníkům přibližuje evropské chutě prostřednictvím svého gurmánského Chef menu, Fit Calories a Specialité du Chef. Zároveň má nezaměnitelný design a styl komunikace, charakterizovaný zejména vtipně smyšlenými novinovými výstřižky, které se objevují ve výzdobě restaurací, na produktových obalech nebo v satirických článcích na papírových prostíráních.

BB vyhledávají nároční zákazníci, kteří se nespokojí s nabídkou tradičních fastfoodových řetězců a hledají kvalitnější variantu stravování…

 

POSKYTOVATEL FRANŠÍZOVÉ LICENCE BAGETERIE BOULEVARD

 

CROCODILLE SANDWICHES B.V.

Vlastní provozovny: 7
Franšízové provozovny: 30

 

FRANŠÍZINGOVÝ SYSTÉM BAGETERIE BOULEVARD

 

3 zásadní pilíře, jimiž se BB řídí jsou největší devizou pro franšízanta – mají zájem na jeho prosperitě a rozvoji, a proto se snaží nastavit franšízovou spolupráci tak, aby značku BB společně posilovali…

  1. K Vašim penězům se chováme, jako by to byly naše investice.
  2. Nákupní ceny jsou transparentní.
  3. ​Pokud nevyděláváte, neplatíte franšízový poplatek 6%.

 

Vzájemná spolupráce = perfektně vyladěné podnikání

Proč Bageterie Boulevard?

  • K Vašim financím se chovají jako k vlastním investicím
  • Mají vlastní nenapodobitelný styl
  • Nabízí pestrý výběr produktů, které lidem chutnají
  • Důraz na vývoj a kvalitu
  • Silná evropská značka
  • Rodinná společnost
  • Pokud nevyděláváte, neplatíte franšízový poplatek

 

Co franšízantovi nabízí?

  • Práci, která Vás bude bavit
  • Dlouhodobý příjem a zhodnocení Vaší investice
  • Osobní rozvoj a realizaci
  • Vytvoření vlastního týmu
  • Podílení se na vývoji značky
  • Možnost rodinného byznysu
  • Transparentnost nákupních cen

 

Co od budoucího franšízanta Bageterie požaduje?

  • Ochotu denně se podílet na chodu své restaurace
  • Absolvování školení*
  • Zkušenosti v oblasti řízení zaměstnanců
  • Zájem na vlastním růstu
  • Minimálně 2,5 mil. Kč vlastních prostředků
  • Ideálně také zkušenost s gastro provozem

*Školení neboli adaptaci absolvuje bez výjimky každý franšízant a každý zaměstnanec podílející se na provozu konceptu BB. Doba školení je závislá na druhu  vykonávané pozice.

 

Bageterie svým franšízantům se vším pomůže…

Hlavní pracovní náplní franšízora (tedy BB) je poskytovat franšízantovi (tedy Vám) know – how značky a průběžně jej aktualizovat. Za toto hradíte franšízový poplatek a poplatek za správu konceptu. Zároveň se Vám však snažíme pomoci i v ostatních oblastech.

 

Před otevřením provozovny:

  • Vyhledání vhodné lokality
  • Architektonická studie a projekt provozovny
  • Výstavba a vybavení provozovny na klíč
  • Nábor a vyškolení kompletního personálu včetně Vás, kde Vás zasvětíme do jednotlivých procesů BB (provoz, kvalita, marketing, finance, personalistika, kontrola restaurací, věrnostní systém, software aj.)
  • Financování provozovny včetně doporučený bankovního institutu (Je možné řešit i po vlastní ose)

 

Po otevření provozovny:

  • Zajištění dodávky surovin, obalů a ostatních materiálů (zejména marketingových) včetně technologie a logistiky
  • Podpora area manažera
  • Nastavení marketingové strategie a pomoc při lokálním marketingu
  • Kontrolní systémy provozovny
  • Kompletní softwarové vybavení – pokladní systém, sklady, objednávky, personalista
  • Hodnocení Vaší výkonnosti a hledání optimálního řešení
  • Vývoj a dodržování standardů značky

 

bb banner

Stanislav Novotný je jedním z franšízových koučů, který nabízí pomocnou ruku začínajícím franšízantům a předává jim své cenné zkušenosti. Stanislav je úspěšný franšízant, který vlastní a vede hned čtyři pobočky Bageterie Boulevard.

 

VHODNÁ LOKALITA PRO OTEVŘENÍ FRANŠÍZOVÉ RESTAURACE BAGETERIE BOULEVARD

Otázka vhodné lokality je pro nás natolik primární a určující, že vyhledáváme pouze TOP lokality, o kterých jsme naprosto přesvědčeni. Všeobecně pro naše nové provozovny hledáme vhodné prostory s vysokou průchodností. Lákavé jsou pro nás prostory v komerčních centrech, domech, prostranstvích vhodných pro výstavbu samostatně stojící Bageterie Boulevard nebo pozemky hodící se pro realizaci BB Drive. Jsme schopni převzít i stávající provozovny /nejen gastro provoz/.

 

Typy restaurací

BB se vyznačuje variabilitou typů provozoven – tři hlavní linie:

  1. High street store
  2. Foodcourt
  3. Drive

 

Důraz je kladen na příjemné prostředí a kvalitní posezení se stylovou hudbou. Franšízant si může vybrat, o jaký typ provozovny bude mít zájem.


High street store

  • Výměra: min. 100 m2
  • Umístění a styl: na velmi frekventovaném místě, přízemí (možnost i patra), ideálně rohový, velké výlohy, širší vstup, ne příliš komplikovaný půdorys, ve městě s 50 000+ obyvateli
  • Průchodnost: okolo provozovny min. 8 – 10 000 lidí denně. Dostatečná kapacita médií – voda, elektro, kanalizace, možnost vzduchotechniky

Food court

  • Výměra: min. 50 m2 (dle specifikace centra) + sklady
  • Umístění a styl: typizovaná jednotka nacházející se v obchodním centru v rámci food courtu nebo roh fasády
  • Průchodnost centra: 10 000 lidí denně
  • Dostatečná kapacita médií: voda, elektro, kanalizace, možnost vzduchotechniky

Drive

  • Výměra pozemku: min. 1 000 m2, samostatná budova od 250 m2
  • Umístění a styl: budova (novostavba, čerpací stanice, hotel, apod.) nebo pozemek umístěný samostatně nebo v rámci čerpací stanice (i stávajícího objektu), retail parku; na velmi frekventovaném a strategickém místě, většinou na okraji měst u příjezdové hlavní komunikace (křižovatky, dálnice, rychlostní komunikace, „výpadovky“, parkoviště obchodních center apod.)
  • Průjezdnost: min. 15 000 aut denně

.

FINANCOVÁNÍ A INVESTICE

Pro účely vstupu do franšízového systému BB požadujeme, aby kandidát disponoval také svými vlastními finančními prostředky, které do podnikání vloží. Minimálně požadujeme částku 2,5 mil. Kč. Vzhledem k tomu, že orientační cena provozovny se pohybuje od 5 mil. Kč výše, je možné, aby franšízant využil i úvěrové financování. Pro tyto účely máme dohodnutou spolupráci s předními bankovními ústavy. Je však možné financování řešit i po své vlastní ose.

Investice, které musí udělat franšízant, rozdělujeme do dvou kategorií: Prvotní a Měsíční poplatky. Prvotní představují počáteční náklady při zakoupení licence a investování do provozovny. Dále pak měsíční poplatky, které budete muset v rámci užívání licence BB uhradit franšízorovi nebo proinvestovat.

PRVOTNÍ INVESTICE

  • Vstupní poplatek: 15.000 EUR
  • Kauce: 1 mil. Kč
  • Investice: Kupní cena
  • Školení zaměstnanců
  • Prvotní náklady + Rezerva
MĚSÍČNÍ POPLATKY

  • Franšízový poplatek: 6% z čisté tržby
  • Správa konceptu: 2% z čisté tržby
  • Lokální marketing: 1% z čisté tržby
  • Národní marketing: 1% z čisté tržby
  • Fond modernizace: 2% z čisté tržby
PROVOZNÍ NÁKLADY

  • Nájemné a energie
  • Mzdové a personální náklady
  • Suroviny, obaly a logistika
  • Marketing v rámci a okolí provozovny
  • IT a Systémy
  • Kontrolní mechanismy provozovny
  • Ostatní provozní, režijní a finanční náklady

 *Částky zde uvedené jsou orientační a odvíjí se od typu provozovny.

 

KONTAKTNÍ OSOBA PRO ZÁJEMCE O LICENCI BAGETERIE BOULEVARD

Tomáš Bek

Franšízový manažer

fransiza@bb.cz

www.bb.cz

tel: +420 703 477 943

 

VAŠE DOTAZY K FRANŠÍZOVÉ NABÍDCE BAGETERIE BOULEVARD RÁDI ZODPOVÍME:

    Jméno

    E-mail

    Mobil (můžete uvést pro rychlejší komunikaci)

    Franchisa

    Doplňující informace




    „JSME ČESKÁ FIRMA A ROZUMÍME NAŠIM ZÁKAZNÍKŮM…“

    Jsme česká rodinná značka s dlouholetou tradicí a silným zázemím společnosti Crocodille pod vedením jediného vlastníka, pana Petra Cichoně, který úspěšně podniká v oboru již více než 26 let.

    Bageterie Boulevard gastronomie franchising

    CHEF MENU přináší zákazníkovi jedinečnou možnost vychutnat si receptury vysoké gastronomie i v podmínkách konceptu rychlého občerstvení.

     

    Shromažďujeme a zasíláme Vám aktuality z oboru franchising a podnikání. Chcete koupit franšízu, hledáte vhodný podnikatelský záměr? Od nás získáte zaručené nápady na podnikání i návody jak podnikat a jak začít podnikat s franchisou víme nejlépe...

    Facebook_Top_Franchising

     

    Chcete být zařazeni do REGISTRU KANDIDÁTŮ – zájemců o podnikání formou franchisingu a chcete být podrobněji informováni o franchisách i konkrétních nabídkách? Registrujte se zde a my Vás budeme dle Vašich požadavků informovat o toma, jaké jsou aktuální podnikatelské příležitosti ve franchisingu – která franchisa v ČR hledá partnera pro dlouhodobou spolupráci dle Vašich požadavků.

    Sledujte náš KATALOG FRANCHIS, kde je aktuální nabídka franchis a kde naleznete odpovědi na otázky ohledně konkrétních franchisignových konceptů. Pokud Vás budou zajímat další podrobnosti, nebo Vás zaujme konkrétní franchisa a měli byste zájem o schůzku se zástupcem dané franchisyNEVÁHEJTE NÁS KDYKOLIV KONTAKTOVAT, JSME TADY PRO VÁS!

    tady pro Vás.