Regal Burger je úspěšný slovenský koncept, který vyplnil díru na poli tzv. „fast casual“. Filosofií konceptu je uspokojit zákazníka výborným a kvalitním jídlem – obslouží jej v co nejkratším čase jako fast food, avšak v kvalitě prvotřídní restaurace. Rychlost dodání objednávky je 8 minut, takže kvalitní a zcela čerstvý oběd je možné pohodlně zvládnout do půl hodiny. Proto je nabídka spíše menší, čítá 3 stálé masové burgery, jeden masový sezónní a 2 vegetariánské burgery. Součástí nabídky je také káva v Regal Coffee kavárnách, které jsou jejich subbrandem, a palačinky nebo saláty v Regal Trucku.
.
Poskytovatel franšízové licence:
REGAL BURGER, s. r. o.
Nádražní 61, Praha 5
Počet poboček:
8 v Praze (plán 15 a další po celé ČR)
9 v SR
V rámci ČR a SR se franchise velmi daří a rychle rostou, k zatím provozovaným 7 pobočkám plánují otevřít až dalších 8 přímo v metropoli a začínají s expanzí také mimo hlavní město. Na Slovensku už nyní budují pobočkovou síť mimo Bratislavu – v Trnavě, Banské Bystrici a Piešťanech. Do konce roku bude i první pobočka v Rakousku.
V čem tkví výjimečnost konceptu?
Každý dobrý kuchař ví, že kvalitní burger je hlavně o mase! To, které konzumuje zákazník v Regal Burgeru pochází od z rozlehlých pastvin Krušných hor, kde se zvířata pohybují volně. Šťastný býk = skvělý burger. Maso neobsahuje žádná antibiotika či růstové hormony, chemická změkčovadla nebo jiné příměsi, jedná se o kvalitní 100% hovězí z mladých býčků. Pečivo je denně čerstvé, křupavé a trochu nasládlé, vlastní výroby pečené dvorním pekařem, žádné kupované polotovary. Dokonce kromě famózní brioškové máslové housky nabízí i bezlepkové housky pro celiaky. Zelenina je vždy čerstvá a pečlivě vybíraná, sýr se používá výhradně Holandský.
Proč se stát franšízantem?
Budete součástí silného mezinárodního konceptu, který má velký potenciál a nebojí se poskytnout své know-how možná i vám, jakožto budoucímu franšízantovi. Právě tyto služby a správa konceptu jsou zpoplatněny.
VLASTNÍ PROVOZOVNY
ČR:
- Centrum Černý most – Chlumecká 9, Praha 9
- Anděl – Nádražní 61, Praha 5
- Galerie Harfa – Českomoravská 2420/15a, Praha 9
- Karlín – Sokolovská 106/42, Praha 8
- Fashion Arena – Zamenhofova 440, Praha Štěrboholy
- OC DBK – Budějovická 1667/64, Praha 4
- OC Letňany
- OC EDEN, Praha
- SR – 5 x Bratislava
- Rakousko – Vídeň (v přípravách)
FRANŠÍZOVÉ PROVOZOVNY
ČR:
- Pardubice (v přípravách)
SR:
- Piešťany
- Trnava (v přípravě)
- Bánská Bystrica (v přípravě)
- Bratislava (v přípravě)
PODPORA PRO FRANCHISANTY
Před otevřením provozovny:
- Výběr vhodné lokality a následné vyjednávaní s majiteli nemovitosti
- Projekt i design provozovny
- Financování provozovny
- Výstavba a vybavení provozovny na klíč
- Zaškolení personálu i franšízanta dle standardů – intenzivní dvoutýdenní trénink
Po otevření provozovny:
- Zajištění dodavatelů surovin
- Kompletní softwarové vybavení
- Mentoring a monitoring managera provozu
- Kontrola dodržování standardů značky
- Měsíční monitoring výkonnosti a doporučení pro zlepšení a optimalizaci
- Hodnocení zákaznického servisu
Navíc během celé doby budete mít jako franšízant Regal Burgeru podporu s vizuální a marketingovou komunikací, která probíhá jednotně pro celou ČR. V případě speciálních akcií na jednotlivých pobočkách je možné mít personalizované příspěvky na sociálních sítích, případně jiné upravené grafické materiály.
POČÁTEČNÍ INVESTICE
- 1 500 000 – 2 500 000 Kč (min. 1 mil. Kč z vlastních zdrojů) dle velikosti prostor a dle lokality
- Průběžný franchisový poplatek 8 %
- Průběžný marketingový poplatek 1,5 %
- ideální lokalitou je město se spádovou oblastí 50 tis. obyvatel – obchodní centra, pěší zóny, aj. frekventovaná místa.
NOVÝ FRANCHISANT BY MĚL MÍT
- Podnikatelského ducha
- Osobní iniciativu
- Schopnost převzít odpovědnost jako zaměstnavatel
- Schopnost organizovat a učit se
- Respektovat a ctít naše zásady a pravidla
.
KONTAKTNÍ OSOBA
Boris Řezníček