Regal Burger je úspěšný slovenský koncept, který vyplnil díru na poli tzv. „fast casual“. Filosofií konceptu je uspokojit zákazníka výborným a kvalitním jídlem – obslouží jej v co nejkratším čase jako fast food, avšak v kvalitě prvotřídní restaurace. Rychlost dodání objednávky je 8 minut, takže kvalitní a zcela čerstvý oběd je možné pohodlně zvládnout do půl hodiny. Proto je nabídka spíše menší, čítá 3 stálé masové burgery, jeden masový sezónní a 2 vegetariánské burgery. Součástí nabídky je také káva v Regal Coffee kavárnách, které jsou jejich subbrandem, a palačinky nebo saláty v Regal Trucku.

.

Poskytovatel franšízové licence:

REGAL BURGER, s. r. o.

Nádražní 61, Praha 5

 

Počet poboček:

8 v Praze (plán 15 a další po celé ČR)

9 v SR

V rámci ČR a SR se franchise velmi daří a rychle rostou, k zatím provozovaným 7 pobočkám plánují otevřít až dalších 8 přímo v metropoli a začínají s expanzí také mimo hlavní město. Na Slovensku už nyní budují pobočkovou síť mimo Bratislavu – v Trnavě, Banské Bystrici a Piešťanech. Do konce roku bude i první pobočka v Rakousku.

 

V čem tkví výjimečnost konceptu?

Každý dobrý kuchař ví, že kvalitní burger je hlavně o mase! To, které konzumuje zákazník v Regal Burgeru pochází od z rozlehlých pastvin Krušných hor, kde se zvířata pohybují volně. Šťastný býk = skvělý burger. Maso neobsahuje žádná antibiotika či růstové hormony, chemická změkčovadla nebo jiné příměsi, jedná se o kvalitní 100% hovězí z mladých býčků. Pečivo je denně čerstvé, křupavé a trochu nasládlé, vlastní výroby pečené dvorním pekařem, žádné kupované polotovary. Dokonce kromě famózní brioškové máslové housky nabízí i bezlepkové housky pro celiaky. Zelenina je vždy čerstvá a pečlivě vybíraná, sýr se používá výhradně Holandský.

 

Proč se stát franšízantem?

Budete součástí silného mezinárodního konceptu, který má velký potenciál a nebojí se poskytnout své know-how možná i vám, jakožto budoucímu franšízantovi. Právě tyto služby a správa konceptu jsou zpoplatněny.

VLASTNÍ PROVOZOVNY

ČR:

  • Centrum Černý most – Chlumecká 9, Praha 9
  • Anděl – Nádražní 61, Praha 5
  • Galerie Harfa – Českomoravská 2420/15a, Praha 9
  • Karlín – Sokolovská 106/42, Praha 8
  • Fashion Arena – Zamenhofova 440, Praha Štěrboholy
  • OC DBK – Budějovická 1667/64, Praha 4
  • OC Letňany
  • OC EDEN, Praha
  • SR – 5 x Bratislava
  • Rakousko – Vídeň (v přípravách)

 

FRANŠÍZOVÉ PROVOZOVNY

ČR:

  • Pardubice (v přípravách)

SR:

  • Piešťany
  • Trnava (v přípravě)
  • Bánská Bystrica (v přípravě)
  • Bratislava (v přípravě)

 

 

PODPORA PRO FRANCHISANTY

Před otevřením provozovny:

  • Výběr vhodné lokality a následné vyjednávaní s majiteli nemovitosti
  • Projekt i design provozovny
  • Financování provozovny
  • Výstavba a vybavení provozovny na klíč
  • Zaškolení personálu i franšízanta dle standardů – intenzivní dvoutýdenní trénink​

Po otevření provozovny:

  • Zajištění dodavatelů surovin
  • Kompletní softwarové vybavení
  • Mentoring a monitoring managera provozu
  • Kontrola dodržování standardů značky
  • Měsíční monitoring výkonnosti a doporučení pro zlepšení a optimalizaci
  • Hodnocení zákaznického servisu

Navíc během celé doby budete mít jako franšízant Regal Burgeru podporu s vizuální a marketingovou komunikací, která probíhá jednotně pro celou ČR. V případě speciálních akcií na jednotlivých pobočkách je možné mít personalizované příspěvky na sociálních sítích, případně jiné upravené grafické materiály.

 

POČÁTEČNÍ INVESTICE

  • 1 500 000 – 2 500 000 Kč (min. 1 mil. Kč z vlastních zdrojů) dle velikosti prostor a dle lokality
  • Průběžný franchisový poplatek 8 %
  • Průběžný marketingový poplatek 1,5 %
  • ideální lokalitou je město se spádovou oblastí 50 tis. obyvatel – obchodní centra, pěší zóny, aj. frekventovaná místa.

 

NOVÝ FRANCHISANT BY MĚL MÍT

  • Podnikatelského ducha
  • Osobní iniciativu
  • Schopnost převzít odpovědnost jako zaměstnavatel
  • Schopnost organizovat a učit se
  • Respektovat a ctít naše zásady a pravidla

.

KONTAKTNÍ OSOBA

Boris Řezníček