
Unikátní koncept BYKALENDER zabývající se prodejem neobyčejných adventních kalendářů hledá nové master – franchisové partnery pro český a slovenský trh
Hledáte promyšlený a lukrativní franchisový koncept s minimálními podnikatelskými riziky a nízkými investicemi? Spolupráce s konceptem BYKALENDER přináší zisk nejen Vám, ...
číst dále »
číst dále »

Franchising Forum 2020 proběhlo letos netradičně. I přesto si jeho „virtuální“ účastníci odnesli hodně nových poznatků a informací
Konference Franchising Forum 2020 proběhla letos netradičně. Pořadatelé se nezalekli současné situace a rozhodli se uspořádat konferenci on-line. Řídili se ...
číst dále »
číst dále »

Společnost Broker Consulting otevřela novou pobočku v Havířově. Jejich expanze do dalších měst stále pokračuje – chopte se příležitosti a otevřete si vlastní OK POINT.
Je vám finanční odvětví profesně blízké? Jste úspěšný podnikatel nebo schopný a zkušený manažer? Možná právě pro vás je podnikání ...
číst dále »
číst dále »

Tak trochu jiná točená přichází s novým konceptem a vyráží do menších měst a vesnic. Představuje tak příležitost pro všechny, kteří chtějí nabízet kvalitní a chutnou zmrzlinu
Tak trochu jiná točená... je to místo, kam opakovaně míří kroky milovníků zmrzliny. Stánky s výhradně točenou zmrzlinou plnou ovoce ...
číst dále »
číst dále »

Franchisa KofiKofi do konce roku plánuje otevřít dva mobilní “KofiTrucky“. Ideálně v Praze, ale nebrání se ani jiným městům. Novým podnikatelům nabízí zázemí silné značky, cenné know-how a možnost připravovat milovníkům kávy opravdovou kvalitu i v „to go“ pojetí.
Důkazem toho, že jde skutečně o silnou značku a koncept, se kterým jen tak něco neotřese, je fakt, že se ...
číst dále »
číst dále »

Cesta k úspěchu nebývá vždy snadná. Občas musíme překonávat překážky a hledat kličky, které pak ukáží podnikání v novém světle!
Své by o tom mohl vyprávět David McConnell, otec značky AVON, který dokázal přebudovat svůj nepříliš úspěšný podnikatelský plán podomního ...
číst dále »
číst dále »

Bageterie Boulevard – rychlé občerstvení, které si můžete vychutnat přímo v restauraci, ale také si můžete BB BOXY objednat domů, do kanceláře nebo je využít jako firemní catering
Bageterie Boulevard představuje koncept designových restaurací rychlého občerstvení s nabídkou čerstvých zapékaných i nezapékaných baget, připravovaných na objednávku zákazníka. Tyto ...
číst dále »
číst dále »

Franchisa Pizza Coloseum – síť kvalitních restaurací s nefalšovanou chutí Itálie. Otevřete si restauraci s originální kuchyní, která nadchne běžnou i velmi náročnou klientelu ve vašem městě!
Milion zákazníků. Přesně tolik jich obsloužili v Pizza Coloseum za loňský rok, ten letošní je specifický. Nehledě na události uplynulých ...
číst dále »
číst dále »

UGO není klasickým fast foodem, kterému jde jen o rychlé nasycení, UGO si zakládá na kvalitě surovin – jejich filozofií je poskytnout zákazníkovi rychlý servis a zdravé jídlo. Dnešní doba si žádá zdravé stravování, a proto se budoucnosti nebojí.
To, že je dnešní doba složitější, potvrdí asi každý podnikatel i nadnárodní společnost. Na druhou stranu fakt, že stále více ...
číst dále »
číst dále »

Na provozování rychlého občerstvení franchisové sítě Subway nepotřebujete mít zvláštní zkušenosti z oboru gastronomie. Neměli je ani manželé Zháňalovi, přesto jsou v podnikání úspěšní…
Plánem franchisové sítě Subway(R) je být v České republice, tak jako již v mnoha zemích světa, řetězcem rychlého občerstvení s nejvyšším ...
číst dále »
číst dále »

Stačí pro podnikání jen nápad nebo je potřeba mít i tzv. podnikatelského ducha? Jakou osobnost by měl mít správný podnikatel?
Pokud chcete začít podnikat, měli byste se orientovat v oboru, ve kterém chcete podnikat, také je pro vás důležitá znalost ...
číst dále »
číst dále »